Formular inscriere concurs 2017

Contact

Contactati-ne !

Mail: info@misspoledance.ro

 

Poze si video

Vă invităm să vizionați evoluția participantelor la competiția Miss Pole Dance România 2016

pe canalul oficial al Nadia Budurusi Sport Academy.

 

Regulamentul si categoriile

Concursul național “Miss pole dance România”, ediția I 

 

REGULAMENTUL DE CONCURS POATE FI DESCĂRCAT DE AICI.

  •   “Miss pole dance România” este prima competiție de pole dance și pole fitness din România.
  •    România este a 27-a țară la nivel global care organizează un  concurs  național de tipul “Miss pole dance”.
  • Concursul include 3 categorii de vârsta: junior 6-12 ani, adolescenți 13-17 ani și adulți ( peste 18 ani, care include trei categorii : bază, avansați și profesioniști*).

DATA: 10 septembrie 2016

LOCAȚIA: Palatul Național al Copiiilor, sala mare teatru, București

BILETE: Bilete Spectacole si www.ticketstore.ro

*Câștigătoarea la categoria profesioniști va participa la campionatul mondial “ World pole dance Championship”.

!!!
Anul acesta România are onoarea să găzduiască pe data de 16 septembrie campionatul mondial de pole dance WORLD POLE DANCE.

Această alegere a fost luată în scopul promovării și dezvoltării acestui sport în România.

Toate detaliile le găsiți pe www.worldpole.fitness/.

 

 

Componenta juriului

 

Componenta juriului:

 

- Kay Penney – Fondatoarea Companiei Pole Passion, organizatoarea Campionatului Național Miss Pole dance UK și Mondial World Pole Dance Championship.

- Dawid Skowronek - câștigător al competiției Mr Pole Fitness UK și deținător al numeroase altor medalii și titluri obținute în competiții internaționale. Acesta a deschis în 2012 propria școală de pole dance și fitness în Irlanda și a organizat ateliere în toată Europa. Deține o vastă experiență și ca jurat în competiții naționale și internaționale.

Despre noi

Suntem un grup de inițiativă înființat în 2015, reunite de pasiunea pentru Pole dance și Pole Fitness, fiind pasionate de sport, dans și cultură. Ne dorim promovarea pole fitnessului la nivel național și mondial, eliminarea stereotipurilor față de acest sport și promovarea expresiei libere prin sport, fitness și dans. Totodată, ne dorim transformarea României într-un punct de reper privind educația și disciplina prin pole sport/dance/fitness cât și contribuirea la o cultură a toleranței și diversității.

Echipa de organizare:

Nadia Buduruși – Instructoare acredită de către Federația Pole Passion din februarie 2015. Artistă acrobată cu experiență de peste 20 de ani în arta circului. Absolventă a Facultății de Arte Regie Film.
- Locul al 3-lea – Românii au talent 2016
- Locul al 3—lea Italian Pole Dance Contest 2016
- Locul al-3-lea la European Pole Dance contest-Blackpool2015
- Locul al-2-lea la Italian Pole Dance Contest 2015
- Premiu de excelență pentru acrobație aeriană la Festivalul de Circ de la Monte Carlo 2001
- Bronzul la Festivalul de Circ din Paris 2002

Cristina Stratulat – WTA. Absolventă a Facultății de Drept. Promoter Pole Fitness în România si deținătoarea studioul profesional VERTICALFIT STUDIO

Corina Linte – instructoare acreditată de Pole Fitness and Dance de către Pole Passion - nivel bază și intermediari. Pasionată de dans și artă, a absolvit Universitatea Română de Științe și Arte "Gheorghe Cristea"- secția Coregrafie și Academia de Studii Economice București – Comerț.

Alexandra Stancu – instructoare acreditată de Pole Fitness and Dance de către Pole Passion - nivel bază și intermediari; instructor de Culturism – Fitness acreditat de Federația Română de Culturism și Fitness din 2009; absolventă a Facultății de Finanțe-Bănci și Contabilitate. Deși a activat în domeniu, a renunțat în favoarea dansului, făcând din pasiunea ei o meserie de 10 ani. În prezent este dansatoare la DJ Rynno & Sylvia, instructor de polefitness și body-fitness.

Diana Iftodi – instructoare acreditată de Pole Fitness and Dance de către Pole Passion - nivel bază și intermediari. Pasionată de alpinism și bouldering, Diana deține și o diplomă de dansatoare acreditată de Ministerul Educației și ANC. Aceasta a absolivt studii de licență în comunicare și studii de masterat în antropologie în cadrul Universității Libere din Amsterdam.

Cristina Fiț – instructoare acreditată de Pole Fitness and Dance de către Pole Passion - nivel bază și intermediari. Cristina are o experiență de peste 8 ani în PR în domenii și proiecte diverse. Este pasionată de domeniul educației, fiind expertă în politici publice în învățământul superior și studentă doctorandă în cadrul SNSPA, București. Are diplomă de licență în Relații Internaționale și Studii Europene și un masterat în Marketing, ambele în cadrul Universității de Vest din Timișoara.

 

I.                   Ce înseamnă pole sport & fitness/pole dance?

Pole sport și fitness este un sport complex, considerat în același timp și o formă de artă perfomativă, acrobatică cu un potențial considerabil atât ca formă de antrenament fizic cât și ca expresivitate artistică.

Odată cu trecerea în noul mileniu, acest sport a devenit din ce în ce mai popular, atât ca formă de fitness cât și ca sport competitiv practicat de tot mai multe persoane, în întreaga lume.

Kay Penney este fondatoarea Companiei Pole Passion încă din 2003, o companie de elită în acreditarea și formarea instructorilor de Pole Sport & Fitness dar și organizatoarea campionatului mondial World Pole Dance, eveniment la care participă atleți profesioniști din 26 de țări și 5 continente.

www.polepassion.fitness/about-pole-passion

Obiective:

·       Eliminarea stereotipurilor față de acest sport

·       Promovarea pole fitnessului la nivel național

·       Promovarea sportului și a unui stil de viață sănătos în societate atât pentru adulți dar și pentru copii

·       Promovarea expresiei prin sport, fitness și dans.

·       Crearea unei culturi a toleraței și diversității

·   Transformarea României într-un punct de reper privind educația și disciplina prin pole sport/dance/fitness

 

TOP